Slagroom taarten
Alle taarten zijn gevuld met slagroom vullingen
Enkel bij "Slagroom taarten" is de buitenkant ook bedekt met slagroom. Slagroom taarten na ophalen bewaren in koelkast!
Het is mogelijk voor de vulling te kiezen voor Lactosevrije slagroom met een extra bedrag.
Botercrème taarten
Bij Botercrème taarten is de vulling van slagroom en de buitenkant bedekt met een dun laag botercrème.
Bij deze taarten adviseer ik vooraf de taart op kamertemperatuur te laten staan voor het aansnijden. Afhankelijk van het seizoen en temperatuur 30-45minuten.
Bij het ophalen zijn de taarten al goed gekoeld om te vervoeren. Mocht de taart binnen 2uur benuttigd worden dan hoeft deze niet meer in de koelkast bewaard te worden maar kan het op kamer temperatuur staan.
Crème Chantilly taarten
Crème Chantilly is een alternatief voor Botercrème! Luchtig & zacht.
Bij Crème Chantilly taarten is de vulling van slagroom en de buitenkant bedekt met een laagje Crème Chantilly. Na ophalen bewaren in koelkast!
Allergieën?
Onze taarten bevatten : Gluten, Lactose , ei , soja & melk
Bevat geen: Gelatine
Wij maken helaas geen gluten vrije taarten..
Wel kunnen wij lactose vrije taarten maken.
Vraag voor meer informatie over lactose vrije taarten.
Geef altijd door voor de zekerheid als je voedselallergieën hebt.
Advies
In de koelkast (4-5°C) blijven taarten ongeveer 2-3 dagen goed. Uitzondering hierop zijn taarten met vers fruit; de houdbaarheid daarvan hangt af van het soort fruit. Wij raden aan om taarten met vers gesneden fruit dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag te nuttigen.
Zorg er ook voor dat je de taart goed afdekt met een taartstolp of in een taartdoos. Zo voorkom je dat geurtjes van ander voedsel in de koelkast in de taart trekken.